Branka Krsmanovića 15, ZVEZDARA- CRVENI KRST

Branka Krsmanovića 15, ZVEZDARA- CRVENI KRST

Poslovno stambeni objekat koji gradi firma NEGAST d.o.o. na lokaciji u ulici Branka Krsamnovića 15, na Crvenom Krstu će se sastojati od 17 stanova i 1 poslovnog prostora. Gradnja će biti započeta na jesen 2019 godine, a planirani rok završetka je kraj 2020 godine.Za svaki stan ili poslovni prostor postoji mogućnost kupovine garažnog mesta u podrumu gore navedenog objekta.

Ekskluzivnost objekta garantuju:
1. Lokacija, urbane gradske sredine na Crvenom Krstu, u tihoj i mirnoj ulici a u blizini Bulevara Kralja Aleksandra, Vojislava Ilića, Vračara, Slavije kao i glavnih saobraćajnica ovog dela grada.

2. Ekskluzivnost projekta osigurana je četvorospratnim objektom sa dobrim položajem i pogledom iz većine stambenih jedinica. Maksimalni broj stanova po etaži je 4, svaki opremljen nadprosečnim standardima materijala koji se koriste u završnoj obradi prodajnog prostora, visokim stepenom prisutnosti zelenila kako na lokalitetu tako i u samoj ulici i mikrolokaciji.

3. Blizina značajnih i prepoznatljivih infrastrukturnih parametara kao što su, Bulevar Kralja Aleksandra – Djeram Pijaca i prodajni lokali,poznati kafei / restorani.), autoput Beograd-Zagreb,sportski centar Vračar, Dom zdravlja,hram Svetog Save, pozorište na Crvenom Krstu i više obdaništa i osnovnih škola….itd.

4. Raznovrsnost ponude strukture i veličine stambenih jedinica kao i fleksibilnost promene rasporeda.

5. Direktna kupovina od Investitora objekta.

Cena na upit.