Branka Krsmanovića 15, ZVEZDARA- CRVENI KRST

Branka Krsmanovića 15, ZVEZDARA- CRVENI KRST

Planirani stambeno-poslovni objekat je nalazi na Crvenom Krstu i u fazi je pribavljanja građevinske dozvole i projektno-tehničke dokumentacije za gradnju.
Projektovana spratnost objekta je 2PO+Pr+4S. U prizemlju je predviđena izgradnja poslovnog prostora ka ulici i jedne stambene jedinice ka dvorištu objekta. Spratovi su koncipirani tako da su na svakom spratu 4 stambene jedinice, što ukupno iznosi 17 jedinica. Parkiranje je rešeno u jednom nivou podzemne garaže kojoj se pristupa kolskom rampom iz ulice Branka Krsmanovića.
Gradnja je započeta meseca marta 2021. godine, a završetak je planiran decembra 2022. godine.

Ekskluzivnost objekta garantuju:
1. Lokacija, urbane gradske sredine na Crvenom Krstu, u tihoj i mirnoj ulici a u blizini Bulevara Kralja Aleksandra, Vojislava Ilića, Vračara, Slavije kao i glavnih saobraćajnica ovog dela grada.

2. Ekskluzivnost projekta osigurana je četvorospratnim objektom sa dobrim položajem i pogledom iz većine stambenih jedinica. Maksimalni broj stanova po etaži je 4, svaki opremljen nadprosečnim standardima materijala koji se koriste u završnoj obradi prodajnog prostora, visokim stepenom prisutnosti zelenila kako na lokalitetu tako i u samoj ulici i mikrolokaciji.

3. Blizina značajnih i prepoznatljivih infrastrukturnih parametara kao što su, Bulevar Kralja Aleksandra – Djeram Pijaca i prodajni lokali,poznati kafei / restorani.), autoput Beograd-Zagreb,sportski centar Vračar, Dom zdravlja,hram Svetog Save, pozorište na Crvenom Krstu i više obdaništa i osnovnih škola….itd.

4. Raznovrsnost ponude strukture i veličine stambenih jedinica kao i fleksibilnost promene rasporeda.

5. Direktna kupovina od Investitora objekta.

Cena na upit.