PREŠEVSKA 66,68,70

Stambeno poslovni objekat se nalazi u Preševskoj ulici u srcu Zvezdare, uz park Slavujev potok, u prijatnom okruženju zelenila. U neposrednom okruženju se nalaze vrtić, osnovna škola, VI beogradska gimnazija, Zvezdara teatar,  MUP, Gradska bolnica, Cvetkova pijaca i pijaca Đeram, Zvezdarska šuma kao i mnogobrojni sadržaji koji daju dodatni komfort budućim stanarima za život na ovoj mikro lokaciji.

Stambeni objekat je spratnosti Po+Su+Pr+4s+Ps.

Garažni prostor predviđen je u podzemnom nivou suterena u koji se direktno ulazi iz Preševske ulice kroz kolski prolaz i podrumskih etaža u koje se rampom pristupa iz Preševske ulice.

Objekat je postavljen tako da su sve fasade okrenute ka parku i zelenim površinama. Iza objekta, iznad suterenske garaže je formirano dvorište.

Prizemlje objekta sadrži glavni ulaz sa vetrobranom, stepenište, dva lokala, kolski prolaz za ulaz u suterenski deo garaže kao i kolsku rampu za ulaz u podzemnu garažu.

U objektu se planira gradnja 35 stanova visokog standarda izgradnje.

Na pet etaža (Pr, 1, 2, 3, 4) nalazi se šest i na povučenom spratu (Ps) pet stambenih jedinica različitih struktura koje su opremljene savremenom opremom u cilju da se obezbedi sto veći komfort budućim  korisnicima. 

Planirano za gradnju 2025.-2026.