O nama

Preduzeće za inženjering, građevinarstvo, unutrašnju i spoljnu trgovinu NEGAST d.o.o. je osnovano decembra 2000. godine i bavi se isključivo investicijama u oblasti gradjevinarstva, odnosno finansiranjem izgradnje stambeno poslovnih objekata i njihovom prodajom krajnjim kupcima po principu ključ u ruke. Firma NEGAST d.o.o. trenutno godišnje gradi za tržište oko 4.000-5000m2 stambenog, poslovnog i garažnog prostora najrazličitijih struktura, a naš cilj je da u narednih nekoliko godina udvostručimo broj izgrađenih kvadrata.

Posebna pažnja je posvećena projektovanju svakog objekta, korišćenju najkvalitetnijih i najsavremenijih materijala I poštovanju standarda gradnje. Iza svakog našeg objekta stoji tim inženjera koji prati dinamiku gradnje, organizuje I kontroliše kvalitet izvođenja radova. Stambeni objekti su projektovani sa ciljem da zadovolje standarde stanovanja, a estetika I funkcionalnost su podjednako važni.

Preko 20 izgrađenih objekata na teritoriji Beograda, Kraljeva I Budve garantuje našim kupcima sigurnost pri kupovini. Poverenje kupaca, tradicionalni kvalitet I praćenje trendova u gradnji predstavljaju stubove razvoja Negasta.