DEBARSKA 9

Gradnja je započeta u novembru 2016 godine, objekat završen i useljen a aprilu 2018 godine.

Stambeno-poslovni objekat je ukupne BRGP cca 1600m2, odnosno ukupne prodajne površine cca 840m2. Objekat se sastoji od jednog nivoa podruma, prizemlja , 3 sprata( na trećem spratu se nalaze dupleks stanovi).
Ekskluzivnost projekta osigurana je trospratnim objektom sa dobrim položajem i pogledom iz većine stambenih jedinica. Maksimalni broj je od 4 stana po etaži, svaki opremljen nadprosečnim standardima materijala koji se koriste u završnoj obradi prodajnog prostora, visokim stepenom prisutnosti zelenila kako na lokalitetu tako i u samoj ulici i mikrolokaciji.

OPIS LOKACIJE

Stambeni objekat u ulici Debarskoj 9 se nalazi na veoma atraktivnoj lokaciji na teritoriji opštine Voždovac u neposrednoj blizini autokomande, izmedju ulica Ustaničke i Gospodara Vučića. Lokaciju odlikuje odlična saobraćajna infrastruktura i povezanost sa bilo kojim krajem grada,izuzetna blizina auto-puta i saobraćajnog pravca zapad-istok kao i blizina aerodroma Beograd i gradskog prevoza. Izuzetan položaj i blizina važnih saobraćajnica nisu jedine prednosti ove lokacije. Blizina čuvene Kalenić pijace i Cvetkove pijace, opštine Voždovac, Petog suda i Specijalnog suda, doma zdravla Voždovac, sportskih kompleksa Partizana i Crvene Zvezde, bazena SRC „Banjica“ a naročito budućeg šoping mola na Autokomandi i mnogih drugih objekata opštinske i gradske infrastrukture omogućava jednostavan pristup navedenim objektima i rešavanje svakodnevnih komunalnih i ostalih potreba. Možda je najvažnije istaći da je to lokacija individualne gradnje sa objektima niske spratnosti /udaljena od centra grada svega 2,5km/ koja omogučava tih i miran boravak izolovan od gradske buke i pogodan za ispunjen i kvalitetan život.